3 thoughts on “Zašto je HD materijal skup?

 1. Da ja vama nešto kažem: da se ne foliramo. Kao zaposleni u FMC-u Srbija, odgovorno vam tvrdim da to tako ide … Cene su velike jer sve vas moramo da sponzorišemo: i pacijente (udruženja), i doktore, i političare i nabavljače i … koga sve ne …
  I za najmanje jednog vašeg stručnog savetnika znam da je kod nas nekada imao 2,5 hiljada evra mesečno, lično sam mu gledao platne izveštaje … Pa koga vi folirate? samo je pitanje ko sada stoji iza vas. Nipro ili gambro?

 2. Ne verujemo da baš sve plaćate Zorane, kao što ne verujemo ni da si baš Zoran, ali s obzirom za koga radiš onda te razumemo što ti nije do svarnog predstavljanja. Ako imaš neke dokaze protiv svoje konkurencije, pošalji, objavićemo i to. (Kao što ćemo i njihove dokaze protiv vas objavljivati).
  Mi nismo ničiji. Mi smo gerila koja zastupa i zastupaće samo interese većine dijaliznih pacijenata. Prema firmama, profiterima na našoj bolesti, prema fondu, prema korumpiranim doktorima, nećemo više u rukavicama.
  I za bivšeg kolegu smo ti proverili i utvrdili da nisi u pravu. Primao je više. Ali je čovek revidirao i sporazumno otišao. On kaže da ima materijala za celu knjigu, a ne za post, o vašim mahinacijama. Ukratko, ne bojte se, dobro biti neće.

 3. Bravo! Karikatura je vrh! Nista vise na ovom blogu niste morali ni staviti!!!
  Dabogda (prikazani) potrosili te pare za svoje lekove!!!!

Unesite ovde Vaše pitanje, odgovor, komentar ili mišljenje ...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s